AUTOLAADKRAAN VERVOER

Het vervoer met autolaadkraan kent korte laad- en lostijden. De producten worden door de chaufeur zelf geladen en op het losadres weer gelost met de autolaadkraan.  Met onze klanten maken we goede afspraken over de verwachte dienstverlening die gericht is op kwaliteit en klanttevredenheid. 

   SNEL EN ZONDER VERTRAGING

   CHAUFFEUR LAAD EN LOST ZELFSTANDIG 

   VERVOER MET WEINIG LEGE KILOMETERS

FABRIEK

De chauffeur laadt zelf met de autolaadkraan. De klant heeft hierdoor minder logistiek kosten op de locatie. De materialen kunnen efficient buiten de piekmomenten geladen worden. 
Omdat onze voertuigen erg licht zijn kunnen wij tot 35.000kg laden met een kraanwagen. Door de combinatie van hoge beladinggraad en hoge bezettinggraad kilometers is de CO2 emissie bij transporten door onze organisatie met 1,76 kg CO2 per vervoerde ton erg laag.  

TRANSPORT

Er onstaan geen wachttijden omdat de chauffeur zelfstandig kan laden en lossen. Wij komen op de locatie aan en kunnen direct zelf lossen. Vaak zijn wij binnen 20 minuten weer weg.
Met de kraanwagens kunnen veel verschillende materialen vervoerd worden waardoor het aantal onbeladen kilometers laag is. En vanwege de ruime venstertijden is de bezetting hoog.
Hierdoor kunnen wij met kostbare voertuigen toch goedkoop vervoeren.   

ONTVANGER

De ontvanger geeft aan waar hij de producten gaat gebruiken. Onze voertuigen zijn erg wendbaar en kunnen op de meest lastige losadressen dicht bij het werk lossen. 
De verplaatsingskosten zijn hierdoor laag en omdat de producten vaak een dag voor gebruik geleverd worden kan de ontvanger in zijn eigen tempo en zonder vertraging werken. 

ALLE SOORTEN EN MATEN

Omdat er veel verschillende producten zijn, is er ook behoefte aan verschillende vervoersmogeijkheden. Voor het lossen van zware elementen is een zware kraan nodig. Het nadeel hiervan is het hoge eigen gewicht waardoor er wettelijk minder lading op het voertuig mag. En daarom kan het verstandig zijn bij lading met pakketten tot 2400kg juist een lichtgewicht kraanwagen in te zetten.
Door de grote omvang en diversiteit van ons wagenpark kunnen wij heel specifiek voor elk soort transport het juiste voertuig kiezen. Hierdoor blijven de logistieke kosten laag.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt rekening met onze opdrachtgevers, medewerkers, onze bedrijf en haar omgeving. Omdat onze kraanwagens licht zijn mogen ze veel lading vervoeren. Dit zorgt voor een lage CO2 emissie. 

 Het voertuig heeft veel aanpassingen voor veilig werk. Ze zijn voorzien van geavanceerde rijhulpmiddelen zoals een 360 graden beeld, actieve noodrem, adaptive cruisecontrole, lane-controle, airbag, dodehoeksignalering en waakzaamheid controle. 

De kraanoplegger is in basis stabiel omdat het zwartepunt verlaagd is. En met de volledige antislipvloer blijft lading bijna automatisch staan. De kraan is voorzien van geavanceerde schuinstand meeting wat het laden en lossen zonder steunpoten erg veilig maakt.