Bouwvervoer%20bedrijfskleuren%20klanten

NIEUWSOVERZICHT

scania%20met%20KHCv2

MBI

Met deze vrachtwagen is de nieuwe MBI uitstraling ook onderweg goed zichtbaar. 

Dycore%20met%20Johan%20beladen

Dycore

Voor Dycore zijn er 2 trucks voorzien van de vertrouwde reclame in een nieuw herkendbaar en fris jasje.

Makz%20Henk%20Broedersv2

Makz

Ook voor Makz zijn er 2 mooie en opvallende combinatie ingezet. Het zijn lichtgewicht combinaties waarmee moeiteloos 35 ton geladen mag worden.

Verdiende vrije tijd

"Ut is niet mir te doen, ik goy mee pensioen” met deze slogan nemen zijn collega’s afscheid van Ad Vermeer. Niet echt helemaal want Ad wil nog graag 2 dagen invallen voor zijn collega’s uit Oisterwijk. 
Wij bedanken Ad voor zijn inspanning en soms ook duidelijke inbreng :) Ad vond het leuk dat hij zijn carriere met een nieuwe en fijne auto kon afsluiten, hij zal de auto missen. 

Geniet van je vrijetijd en blijf nog lang gezond!

Ad%20Vermeer%20met%20pensioen

Veilig met banden management

Banden zijn belangrijk voor een grotere veiligheid en een lager brandstofverbruik. Direct bij de invoering van de proactive solution van Goodyear zijn wij gestart met een uitvoerige test. Gedurende deze test van meer dan een jaar zijn met deze TPMS oplossing 30 gevaarlijke klapbanden voorkomen. En wij hebben de voertuigen met een lagere bandenspanning direct weer op de juiste spanning kunnen brengen zodat een grotere slijtage voorkomen is.
De uitkomsten zijn voor ons zo positief dat wij al onze opleggers gaan voorzien van dit actieve bandencontrole systeem.

Proactive solutions

TMPS%20dashboard%20Bouwvervoer
Scania%20op%20dijk%20Wageningen%2016 10

Lichtgewicht

Voor de vervanging en uitbreiding in 2019 zijn nogmaals met 20 Scania’s gekocht. De auto’s zijn licht in gewicht en zuinig met brandstof. Er is voor veel extra veiligheids- en comfort verhogende opties gekozen. Ook is er voor de chauffeur een 360 graden zicht gerealisieerd waarbij hij ook op rotondes het langzame verkeer altijd kan zien. 

De trucks worden gecombineeerd met de 3e generatie lichtgewicht oplegger. Hierbij zijn voordelen van de eerdere lichtgewicht voertuigen gecombineerd tot een breder inzetgebied. Voor onze opdrachtgevers is de MKI waarde aantoonbaar lager. 

Stellen%20platen%20StOedenrode

Stelcon leggen

1600 stelconplaten zijn rechtstreeks vanaf de vrachtwagen met vacuum in het werk gelegd. 

Stellen%20keerwanden

Keerwanden stellen

Deze lange wand is direct vanaf de vrachtwagen in het werk gesteld. De wanden zijn 4 meter hoog.

Volvo%20met%20kwb%20167

Nieuwe materiaal

Voor 2017 zijn er 20 nieuwe Volvo trucks besteld. De ervaringen met deze trucks zijn goed omdat ze erg zuinig zijn en voor de chauffeurs erg compleet uitgerust.

“Oud nieuws” 

Ons bedrijf heeft veel ervaring met het vervoer van bouwmaterialen. In 1920 was het vooral zand en grind maar al snel kwamen daar betontegels en platen bij. In de loop van de jaren zijn daar steeds meer soorten bouwproducten bijgekomen waarbij het nu een breed assortiment is dat elkaar goed aanvuld tot een goede bezetting van ons wagenpark. 

transport%20vanaf%201920

Lichtgewicht van 15ton

De ontwikkelingen stoppen niet en na ons eerste lichtgewicht voertuig is er nu een vernieuwde versie. Nog steeds weegt het voertuig compleet met oplegger en kraan in totaal 15ton, maar de uitvoering is nu zo standaard dat het overgrote deel van onze werkzaamheden met dit voertuig uitgevoerd kan worden. En dat betekend nog steeds dat wij per rit 5.000kg meer lading  vervoeren dan een standaard voertuig!

duurzaambouwvoertuig%20aanpassingen

Uitschuif binnenlader

De prefab naar de bouwplaats neemt toe en deze elementen worden steeds hoger en langer omdat dit een besparing geeft van zowel de productiekosten als de montagekosten.
Daarom is een van de nieuwe binnenladers een uitschuif binnenlader geworden. Met deze trendsetter kunnen wij onze klanten weer beter bedienen. Elementen van 4.00 x 13.00 meter kunnen nu zonder exceptionele kosten naar de bouwplaats vervoerd worden. 

Binnenlader%20uitschuif

Bedrijfsfilm

Een reductie van CO2 is belangrijk. Met ons Light Concept vervoeren wij per rit meer lading en door de verschillende effectieve opties besparen wij veel brandstof. Hierdoor verlagen wij het CO2 verbruik tot wel 20%. Wilt u weten of dit ook voor uw transporten haalbaar is? Neem dan contact met ons op.

Reclame

Voor Multi Beton is een binnenlader voorzien van reclame. De grote opvallende vlakken van de binnenlader zijn in hoog contrast voorzien van MBS en Multibeton reclame. Ook deze auto is elke dag een opvallende verschijning

169%20mbs%20reclame%20binnenlader

50 jaar dienstverband

Op 1 juli 2015 is Jaap van Nieuwenhuizen 50 jaar bij ons bedrijf in dienst. In 1965 starte hij zijn werkzaamheden vanuit het woonhuis van de familie Ruijsch en vanaf die tijd heeft hij veel grote veranderingen meegemaakt. Beginnend met een handgeschreven administratie tot het huidige volledig geautomatiseerde proces. Alleen met flexibiliteit en plezier in je werk kun je deze grote presatie realiseren. Op de foto staat Jaap met zijn gezin voor een nieuwe auto. Wij bedanken Jaap voor zijn 50 jaar trouwe inzet voor ons bedrijf.

169%20jaap%2050%20jaar

Hulpmiddelen chauffeurs

Alle systemen om veilig en zuinig te rijden zijn in de nieuwe auto’s ingebouwd. Met behulp van GPS herkent de auto de routes. De auto weet wanneer de heuvel stopt en zal voor het bereiken van de top al minder brandstof geven. Wel wennen voor de chauffeurs, maar met de goede training kunnen de chauffeurs de auto’s optimaal benutten. Brandstofbesparingen van 10% zijn al behaald door de chauffeurs die actief gebruik maken van de systemen. Veilig zijn de auto’s ook met onder andere een automatische noodstop. Ziet de chauffeur een gevaarlijke situatie te laat dan zal de auto zelfstandig een noodstop maken. 

169%20dashboard

Waarom sturen onze opleggers zo goed

Moeilijk bereikbare losplaatsen zijn voor onze lichtgewicht voertuigen vaak wel toegankelijk. Dit komt omdat de oplegger-assen onafhankelijk van de truck kunnen sturen. Onze leverancier heeft hier een mooie demonstratie film van gemaakt.