R25 AUTOLAADKRAAN

Het vervoer met autolaadkraan kent korte laad- en lostijden. De producten worden op de fabriek door de chauffeur zelf geladen en op het losadres gelost.  Met onze klanten maken we goede afspraken over de verwachte dienstverlening die gericht is op kwaliteit en klanttevredenheid. 

De R25 kraanwagen is samengesteld om zwaardere bouwmaterialen te vervoeren. Vooral elementen van 4.000 tot 6.000kg. En met bereik van 8 meter kunnen materialen direct vanaf de auto in het werk gesteld worden. Ook worden de auto’s ingezet om met vacuum units platen te leggen.  

Ook de zware kraanwagens zijn licht geworden!

Om elementen zwaarder dan 4.000 kg veilig te lossen worden zwaardere kranen ingezet. Tot 6ton kan dit met onze R25 en daaerboven wordt de R35 ingezet. Omdat deze elementen vaak groter en langer zijn is de maximale laadruimte belangrijk. En dan is voor een goede verdeling van de vracht een extra as bij de truck nodig. Maar ook dan hebben wij het rijklare eigen gewicht van de kraanwagen verlaagd tot minder dan 22.000kg. Dit is 6.000kg lichter dan onze oude zware kraanwagens.

Scania%20met%2024t%20kraan

Keerwanden stellen

Met de R25 kranen kunnen wij goed keerwanden stellen. De chauffeurs die dit graag doen zijn echte vakmensen en bedienen de kraan erg secuur. Maar naast de bediening van de kraan is er ook kennis nodig over de ondergrond; is deze vlak, voldoende stevig en geschikt om bijvoorbeekld een sleufsilo te plaatsen. Als de silo geplaatst is krijgt u een foto van de chauffeur die trots is op het eindresultaat. 

Keerwanden%20stellen%20met%2024tm

Platen leggen met vacuüm

Stelconplaten of andere betonplaten kunnen wij met vacuum units rechtstreeks vanaf de vrachtwagen in het werk leggen. Als de ondergrond vlak en stevig is kan dit snel en zonder veel meerkosten. 
Op de foto staat de lage kraanwagen zelfs in de loods en legt de platen vlot.

Stellen%20platen%20StOedenrode

In uw bedrijfskleuren

Voor onze vaste kanten met voldoende opdrachten kan een vrachtwagen in uw bedrijfskleuren ingezet worden. 

1600x600%20kemper

Planning Duiven
Wiely Steentjes

088-3119195Mail naar WielyRoute Duiven

Planning Wageningen
Robbert Ruijsch

088-3119198Mail naar RobbertRoute Wageningen

Planning Berkel-Enschot
Wim vd Meijden

088-3119182Mail naar WillemBerkel-Enschot