Bouwvervoer%20locaties%20specialisten@0.5x

Mensen maken logistiek

De medewerkers van Bouwvervoer bepalen de kwaliteit van de logistiek. 

Werken bij Bouwvervoer is leuk! Het is afwisselend en uitdagend en je bent nooit uitgeleerd. 

Verantwoording

Een bouwvervoerder werkt zelfstandig en heeft de verantwoording om de materialen netjes af te leveren. De uitgangspunten van de ritplanning zijn goed, maar de chauffeur moet het afronden. En daar vertrouwen wij op!

Waardering

De bijdrage van iedereen wordt gewaardeerd. Deze waardering zie je in de betrokkendheid, de beloning en het materiaal. Met de veilige en comfortabele vrachtwagen kom je ’s avonds weer uitgerust thuis.  

Vacature

Je wilt binnen 30 minuten een vracht netjes laden en lossen. Met ons LOON NAAR WERK blijft het chauffeursvak aantrekkelijk en verdien je echt meer. Bovendien zitten chauffeurs bij Bouwvervoer in de hogere E-loonschaal.
Maar belangrijker is dat het leuk werk is!

Reageren

Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote organisatie gecombineerd met de leuke sfeer op de kleine standplaatsen? Reageer dan telefonisch of per mail: jan.ruijsch@bouwvervoer.nl of 088-3119191

R10%20kraanwagen

Kraanwagen

Je wilt binnen 30 minuten een vracht netjes laden en lossen. Met ons LOON NAAR WERK blijft het chauffeursvak aantrekkelijk en verdien je echt meer. Bovendien zitten chauffeurs bij Bouwvervoer in de E-loonschaal. Maar belangrijker is dat het leuk werk is!

binnenlader%20tasveld

Binnenlader

Met een binnenlader breng je volle laadvloeren naar de bouwplaats en daar wissel je deze met een lege laadvloed.
Er staan meerdere beladen laadvloeren zodat er geen wachturen zijn als er ergens vertraging ontstaat. 

binnenlader%20tasveld

Vlak vervoer

Chauffeurs die met vlakke opleggers betonplaten vervoeren worden op de fabriek geladen en op de bouwplaats gelost. Dit zijn vrachten die binnen 1,5 uur gelost zijn. De meeste vrachten zijn van Breda naar de randstad. De gemiddelde werkweek is 50 uur en zonder overnachtingen.